Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الثلاثاء، 10 أغسطس 2021

جددى وصفاتك وجربي .. انجلش سكونز

 

جددى وصفاتك وجربي .. انجلش سكونز


انجلش سكونز 

المقادير :
2 و 2/3 كوب دقيق لجميع الأغراض
1/2 معلقة صغيرة ملح
3 معالق صغيرة بيكنج بودر
1/2 كوب سكر بني فاتح
معلقة صغيرة قرفة مطحونة
114 جرام زبدة غير مملحة، باردة جدا ومقطعة قطع صغيرة
بيضة كبيرة
3/4 كوب كريمة خفق ثقيلة
معلقة صغيرة فانيليا
شوكليت شيبس حسب الرغبة
كوب جوز مفروم
لغسول البيض:
بيضة كبيرة مخفوقة
معلقة صغيرة حليب أو ماء
2 معلقة كبيرة سكر بودرة للرش
طريقة التحضير
نسخن الفرن على 200 درجة.
نحط ورقة زبدة على صينية خبز كبيرة. ونسيبها على جنب.
في طبق كبير نمزج الدقيق والملح والبيكنج بودر والسكر البني والقرفة ونخلط كويس لحد ما المكونات تتجانس.
نقطع الزبدة مكعبات صغيرة ونحطها في الخليط (باستخدام أصابعك أو شوكتين أو قطاعة عجين)
في طبق نخفق البيض والقشدة والفانيليا مع بعض. نضيف المزيج السائل لخليط الدقيق.
نضيف رقائق الشوكولاتة والجوز. ونستخدم شوكة لتقليب كل المكونات مع بعضها.
فرغي العجين السايب على رخامة نظيفة ومرشوشة بالقليل من الدقيق. اعجني العجينة وبعدين شكلها على شكل قرص.
اقطع القرص إلى 8 قطع زي اللي في الصورة وانقليهم براحة على ورقة الزبدة مع فصلهم بمقدار 5 سم.
ادهني كل قطعة بقليل من خليط البيض.
تخبز لمدة 18 - 20 دقيقة، أو لحد ما لونها يبقى ذهبي فاتح.
خلي السكونز يبرد لمدة 10 دقائق على صينية الخبز ورشيه بسكر بودرة
قبل التقديم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????