فول بالسلطة ..
هنقطع طماطم وخيار وبصل قطع صغيرة جدا (كل تقطيعه بتفرق فى الطعم) ومعلقة بقدونس مفروم كبيرة وعصير نص ليمونه (اختيارى)ونضيف عليهم ملح وفلفل وكمون ورشة سكر صغيرة وشطة (حسب الرغبة)
ومعاهم ٣ معالق زيت كبار ونقلب الخليط ده كله مع بعض ونسيبه ١٠ دقايق على جنب يتجانس ونروح نسخن الفول
لما يسخن كويس نضيف عليه الخلطة دى ونقلبها فيه ونطفى على طول .. مش عاوزينها تستوى هى بتبقى فريش كده
عيش بلدى بقى واحلى ساندوتشات بيبقى روعة وممكن نضيف طحينة حسب الرغبة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق