بسكويت العيد بالماكينة خفيف وهش ومقرمش
3 كيلو دقيق
باكيت بيكينج بودر
كوب عصير برتقال من غير ماية و سكر
كيس وربع سكر بودرة
كيلو الا ربع زبدة فيرن بدرجة حرارة الغرفة
كوب زيت أبيض
9 بيضات بلدى او اي بيض
فانيليا
نص كوب بشر برتقان
الطريقة
نحط الزبدة فى حاجة ونربها كويس جدااااااا ومعاها مج زيت وتفضلى تربى بإيدك جامد وبعدين تضربى البيض فى الخلاط ومعاه الفانيليا وبعدين نضيفه ع الزبدة وتربى جامد وكله ينعم كدة وتحطى السكر وتربى لحد السكر ما يدوب وبعدين نحط البودر ع الدقيق ونقلبهم ونضيف الدقيق ع الخليط بالتدريج ونعجن كويس ونحط مج عصير برتقال ونكمل عجن ومعاه بشر البرتقال المهم العجينة ما تبقاش طرية تبقى يابسة شوي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق