Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الخميس، 28 يناير 2021

بيتزا رول

بيتزا رول 

طريقه الحشو
صلصة
جبنة موزاريلا
زيتون أسود أو اخضر مخلى
فلفل مقطع قطع صغيرة
بسطرمة او تونة او فراخ اي حشوة بتحبها

مقادير
٥ كوب دقيق
٢معلقة كبار خميرة اوكيس ونص
٢ معلقة كبار سكر
٢ كوب ماءدافئ
ربع كوب لبن بودرة
4كوب زيت
رشة ملح

مقادير الصلصة:
نصف كوب عصير طماطم
٢ معلقة صلصة كبار
معلقة توم مفروم صغيرة
معلقة زعتر ناشف كبيرة
معلقة صغيرة فلفل أسود
معلقة صغيرة سكر
معلقة صغيرة ملح
ربع كوب ماء

طريقة الصلصة:
معلقة زيت و نحط عصير الطماطم والصلصة وكل البهارات ونسيبها تغلي غلوتين لحد لما نلقى بقيت تقيله شويه

طريقة العجين:
في طبق نحط ٢ كوب من الدقيق مع ٢ كوب الميه الدافية عليهم اللبن البودرة والخميرة والسكر ونقلبهم لحد ما تبقي عجينة سايلة ونغطيهم نصف ساعة وبعد كدة نجيب العجين ونحط عليهم باقي الدقيق والزيت ورشة الملح ونعجن حوالي ٥ دقايق ونغطيها ونسيبها ساعتين
وبعد ما تخمر العجين نفردها كلها شكل مستطيل زي السينابون كدة بعد مانفرد ندهن الصلصة علي كل ارضية العجين ونحط بقي كل الحشوة اللي احنا عايزنها علي الصلصة الخضار والبسطرمة او التونة او اى ونحط جبنة موزاريلا ونلفها كلها براحة ونقطعها زي الصورة ونحطها في صينية وندخلها الفرن
لمدة ربع ساعة ونعمل الفرن تحت بس لحد ما العجين تستوي وفي الاخر نطلع البيتزا رول نرش الجبنة علي كل واحدة وندخلها الفرن عشان الجبنهً تسيح



بيتزا رول

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????