-
3 حبات موز مهروسين
-
¾ كوب سكر
-
بيضة واحدة
-
⅓ كوب زبدة مذابة
-
1½ كوب دقيق أبيض
-
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
-
ملعقة صغيرة بيكنج صودا
-
ملعقة صغيرة فانيليا
-
نصف ملعقة صغيرة ملح
-
سخني الفرن على درجة حرارة 240 مئوية، وجهزي صينية المافن بدهنها بالزبدة أو بورق المافن.
-
انخلي الدقيق مع الملح والبيكنج بودر والبيكنج صودا واتركيهم على جنب.
-
في وعاء آخر، اخلطي الموز المهروس مع السكر والبيضة والزبدة المذابة واخفقيهم كويس لحد ما المكونات تتجانس.
-
أضيفي الفانيليا، وبعدها ضيفي خليط الدقيق بالتدريج وقلّبي لحد ما يبقى الخليط ناعم ومتجانس.
-
وزعي الخليط في القوالب لحد النص، ودخليها الفرن حوالي 20 دقيقة لحد ما تنتفخ وتنضج.
-
سيبي المافن يبرد شوية قبل التقديم، وقدّميه مع القهوة أو الشاي. ☕
طريقة عمل مافن الموز الهش بخطوات سهلة 🍌🧁
مافن الموز الاقتصادي بخطوات سهلة وطعم خيالي

طريقة عمل مافن الموز الهش بخطوات سهلة 🍌🧁لو بتحبي الحلويات الخفيفة، جربي مافن الموز الطري واللذيذ ده، سهل التحضير ومكوناته بسيطة ومتوفرة في كل بيت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق