Post Top Ad

الثلاثاء، 17 يونيو 2025

السر اللي غير حياتي في المطبخ! اكتشاف بسيط حللي أكبر مشكلة في البشاميل

السر اللي غير حياتي في المطبخ!اكتشاف بسيط حللي أكبر مشكلة في البشاميل

%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%84

 

مين فينا ماعاناش من البشاميل اللي بيكلكع؟ 😂 أنا كنت واحدة منكم بالظبط! كل مرة أعمل بشاميل، لازم ألاقي فيه كتل صغيرة بتضايقني، ومهما ضربت فيه، مكنش بيطلع ناعم وكريمي زي اللي بنشوفه في التليفزيون. كنت على وشك إني أيأس منه خالص.

لحد ما مرة، واحدة صاحبتي الشاطرة في الطبخ قالتلي على سر بسيط جدًا: "ضفي اللبن على الدقيق والسمنة وهو بارد، وقلبي باستمرار وبسرعة!"

الموضوع كان سهل وبسيط لدرجة إني مكنتش مصدقة إنه ممكن يفرق للدرجة دي. جربتها، ومن ساعتها والبشاميل بتاعي بيطلع تحفة! ناعم زي الحرير، وكريمي، ومفيش فيه ولا كلكوعة واحدة. الاكتشاف البسيط ده خلاني أحب أعمل المكرونة بالبشاميل أكتر من أي وقت فات.

أوقات بتكون الحلول لأكبر مشاكلنا بسيطة جدًا، محتاجة بس نكتشفها.

إيه هو السر الصغير اللي اكتشفتيه في المطبخ وغيّر معاكي طريقة طبخك لحاجة معينة؟ شاركينا في التعليقات!

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

???????