المافن
المقادير
- 2 كوب دقيق.
- كوب سكر.
- نص كوباية زبده بدرجة حرارة الغرفه.
- 3/4 كوب مياه سخنه.
- معلقه صغيره فانليا سايله.
- 1.5 معلقة صغيرة بيكينج بودر.
- ربع معلقه صغيره ملح.
-3 بيضات.
طريقة التحضير
- في بوله كبيره ننخل الدقيق والبيكنج باودر.
- نضيف الملح والسكر والزبده والبيض والفانيليا ونخفق كويس
لحد ما الخليط يبقى ناعم.
- نضيف المياه السخنه ونقلب براحه بمعلقه خشب لحد ما
الخليط يبقا متجانس وبلاش نبالغ في التقليب.
- نرص أكواب المافن الورقيه في قالب المافن ونصب الخليط
الحد الثلث.
- نخبزها في الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 15-20 دقيقه.
- نخرجها من الفرن ونسيبها تبرد ونقدمها وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق