كوب دقيق
كوب وتلات اربع لبن
٤ بيضات
ملح فلفل
معلقه كبيره زبده.
الطريقه
اخلطي جميع المقادير. في الخلاط
وصفيها بمصفه سللك تحسبا لاي كلاكيع
ارفعي طاسه علي النار غير لاصقه تيفال
سخنيها جيدا
وادهنيها زبده
وخدي مقدار من العجين بفنجان قهوه. وضعيها في الطاسه واقلبيه
علي كل جنب الي ان ينضج. زي الاومليت بلظبط
احشيه بللحم المفروم المعصج. او الحشوه البي انتي عاوزاها
ولفيه رول
ادهني طبق فرن بلسمن
او زبده
رصيه فها.
ورشي علي الوش جبنه بارميزان او رومي مبشور
وصبي عله اما قليل من المرق او الصلصله او الباشميل ودخليه الفرن الساخن الي يحمر الوش. حوالي نص ساعه.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق