Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الأربعاء، 25 أغسطس 2021

جددى وصفاتك و جربي البابا غنوج


هنغسل البدنجان كويس وننشفه ونرصه فى الفرن

هنرش ميه على الناحية اللى فوق ونرش عليها ملح عشان الملح يلزق فى سطح البدنجان

هندخله الفرن (على سطح او صاج الفرن مش الشبكة) على اعلى درجة حرارة (وده هيخلي لونه أبيض فاتح جميل من جوه)

بعد ما يخرج من الفرن الجزئ اللى فوق من القشرة (هيحجر) يعنى هيبقى ناشف زى الحجر والجزئ اللى تحت الملامس لسطح الفرن هيبقى طرى

هنقشر ونفتح من تحت وناخود بإيدينا قلب البدنجانة مرة واحده كلها على بعض بمنتهى السهولة كأنها محطوطة جوه علبة

نسيبها تبرد شوية وبعدها نقطعها بالسكينة ناعم ونضيف عليها الطحينة والخل والثوم والكمون والبقدونس والملح والفلفل والشطة وعصير الليمون والزيت ونضرب كله مع بعض ونرش على وشه حبة البركة وبألف صحة وهنا




جددى وصفاتك و جربي البابا غنوج

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????