Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الثلاثاء، 11 مايو 2021

بسكوت اللانكشير أو بسكوت النشا للعيد

 بسكوت اللانكشير أو بسكوت النشا


المقادير
هو حساس شويه فياريت نلتزم بالمقادير
كوب ونص دقيق
نص كوب نشا
كوب الا ربع سمنه أو زبده
كوب الا ربع سكر بودره
بيضه كامله
نص معلقة فانيليا
رشة ملح
نص معلقة بيكينج باودر صغيره
الطريقه
نضرب السمنه في السكر كويس ننزل البيض والفانيليا
ونضرب لغاية ما تبقي كريمه
ونضيف الباودر والملح علي الدقيق وننزل الدقيق واحده واحده ونعجن.
لو عايز كاكاو هشيل نص كوب دقيق وأحط مكانه نص كوب كاكاو من غير تغيير في اي حاجه
نخلص ونحط العجبن في التلاجه ربع ساعه او اقل

نطلع ونبدأ نعمله علي شكل كوره صغيره خالص
لانه بيفرش وما نضعطش عليه في الصاج علشان هو كدا كدا هياخد الشكل لوحده اما لو ضغط هيفرش اكتر
ويكون بيعبد عن بعضه
نخلص وندخل علي حراره 200 او 190 لو الفرن عالي معاك بيستوي في خلال 10 دقايق
تعرف انه استوي لما القعر بتاعه ياخد لون أحمر اما من فوق بيكون ابيض عادي بس مش طري
نطلع من الفرن ويبرد
ونشكله زي البيتي فور حشو داخلي مش خارجي
في مقادير تانيه بس دي افضل طعم ليكم 






بسكوت اللانكشير أو بسكوت النشا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????