بسكويت الوردة
المقادير:
١ كوب زبدة طرية
٢ كوب دقيق
٣ معالق نشا كبار
٣/٤ كوب سكر بودرة منخول
٢ صفار بيض
رشة ملح
٢ كيس فانيليا
نصف كوب كاكاو
الطريقة:
نضرب الزبدة مع السكر البودرة المنخول كويس جدا بالمضرب الكهربائي لحد ما تبقي كريمي وننزل صفار البيض والفانيليا ونحط المكونات الجافة كلها مع بعض اللي هي الدقيق والنشا ورشة الملح ونقلبهم مع بعض وننزلهم علي الخليط اللي ضربناه ونعجن بايدينا لحد ما تلم ونشكلها نعمل الخليط كلوا كور صغيرة خالص ونشكلها شكل الوردة بنحط كورة فانيليا في النصف وحواليها كور اللي بالشيكولاتة والعكس
لعمل خليط الشيكولاتة بنشيل من الكوب ونصف دقيق نصف كوب ونحط مكانوا نصف كوب الكاكاو ونكمل بباقي الطريقة.
وندخلها الفرن علي درجة حرارة ١٦٠ لحد ما يبقي لونوا دهبي او يستوي وبيقعد مش اكتر من ثلث ساعة حسب الفرن وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق