Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الثلاثاء، 13 أبريل 2021

ميني كنافة بالنوتيلا

 ميني كنافة بالنوتيلا




نجيب الكنافة ونحطها في الفريزر يوم ونطلعها نفتفتها بايدينا او في الكبة ونرش عليها سكر بودرة حوالي معلقة كبيرة علي النصف كيلو وكوب زبدة سايحة نحطها ونفرك الكنافة بايدينا لحد ما الزبدة تختلط بالكنافة كلها ونجيب قوالب بتعمل الشكل ده او لو مش متاحة بنجيب قوالب الكب كيك نحط في كل واحدة جزء ونضغط عليها من النصف ومن الجناب ونسيب النصف فضي ونحط غطاء بيبسي او اي غطاء قزازة ونحط حواليه الكنافة المهم تحتها يبقي الكنافة محطوطة كويس وقبل ما نحط في القالب نحط معلقة زبدة في كل قالب وندخلها الفرن علي درجة حرارة ٢٠٠ لحد ما تحمر وتاخد لون حلو نطلعها نحط عليها وهي سخنة شربات معلقة شربات صغيرة علي كل واحدة لان الشيكولاتة مسكرة ونحط الشيكولاتة بعد ما الكنافة تبرد تماما وبالهنا والشفا..
الشيكولاتة بنحطها في الميكرويف ٣٠ ثانية علشان تفك شويا ومعلقة زيت علي كوب النوتيلا علشان تلمع اكتر..
وعلشان متبهدليش الدنيا او تبقي شكلها مظبوطة اكتر حطي الشكولاتة في كيس حلواني أفضل.



ميني كنافة بالنوتيلا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????