Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

السبت، 20 مارس 2021

تارت الكيوي

 تارت الكيوي 



المقادير 
- 400 جرام دقيق
- 125 جرام سكر بودره
- بيضه
- 250 جرام زبده
- معلقة صغيره فانيليا
- 5 حبات كيوي متقشره ومتقطعه حلقات
طريقة التحضير 
- اضربي الزبده مع السكر البودره بإيدك لحد ما تكون هشه وبعدين حطي البيضه عليهم مع التقليب المستمر، ضيفي الفانيليا والدقيق لحد ماتلاقي العجين متماسك.
- هتقسمي العجين على قد حجم الصينية او القالب اللي هتستخدميه، إفردي العجين فى الصينيه وإعمليلها أطراف فى جوانب الصينيةوبعدين اخرميها بالشوكه قبل ماتدخليها الفرن على درجة حراره 180 لمدة ربع ساعه.
- لما تخرجيها من الفرن خليها تبرد وحطي الكريم باسترى عليها وبعدين رصي حلقات الكيوى بشكل جميل على التارت، وبعدين دخليه الثلاجة لمدة 3 ساعات وبالهنا والشفا.




تارت الكيوي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????