عصير الكركدية والفراولة
المكونات:5 كوبايات مية.
½ كوباية اوراق كركدية.
1 كوباية فراولة مهروسة.
10 اوراق نعناع.
من 2 – 3 معالق كبيرة عسل نحل “للتحليه”, ممكن تستبدلية بالسكر.
ثلج.
فراولة, ورق نعناع للتزيين.
طريقة التحضير:
في حلة على نار عالية حطي المية وبمجرد ما تغلي, ضيفي لها اوراق الكركدية, وقلبيه وبعدين ارفعيه من على النار, ضيفي الفراولة واوراق النعناع والعسل او السكر للكركدية, سيبي المكونات منقوعة لمدة 20 دقيقة تقريبا.
صفي الخليط على مصفى, انقليه في ابريق وحطيه في التلاجة, وسيبيه لحد ما يسقع, بعدها هيبقى جاهز للتقديم صبيه في كوبايات مع كعبات الثلج وزينيه بالفراولة وورق النعناع وشرايح الليمون
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق