احدث المقالات

Post Top Ad

الاثنين، 15 فبراير 2021

ساندويش الكبدة المقلية

 ساندويش الكبدة المقلية


المقادير
- نصف كيلو كبدة
- 5 فصوص ثوم
- معلقة صغيرة ملح
- معلقة صغيرة فلفل أسود
- معلقة صغيرة كمون
- ربع كوب خل
- 2 كوب ردة (نخالة)
- زيت للقلي
- 5 رغيف فينو (مشقوق)
- كوب طحينة
طريقة التحضير
- قطعي الكبدة وحطيها في طبق متوسط الحجم. وضيفي الثوم، الخل، الملح، الفلفل الأسود والكمون.
- اخلطي المكونات كويس وخليها على جنب 30 دقيقة.
- حطي الردة او النخالة في طبق صغير وغمسي فيها الكبدة وغلفيها من كل الجهات وخليها ترتاح حانباً 5 دقائق.
- سخني الزيت في طاسة على النار واقلي شرائح الكبدة على دفعات.
- ارفعي الكبدة عن النار وحطيها على مناديل ورق عشان تتشرب الزيت.
- حطي معلقة طحينة في كل رغيف خبز وضيفي قطع الكبدة المقلية وقدميها ساخنة.



%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588%25D9%258A%25D8%25B4+%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2583%25D8%25A8%25D8%25AF%25D8%25A9+%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2585%25D9%2582%25D9%2584%25D9%258A%25D8%25A9

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

???????