ليالي لبنان
المقادير :
كوب سميد ناعم
ربع كوب سكر
معلقة صغيرة مستكة مطحونة
معلقة صغيرة فانيليا
للوجه:
علبتين قشطة
فستق مطحون او اي نوع مكسرات تحبوه
طريقة التحضير :
نحط الحليب مع السميد و السكر و ماء الورد على النار هاديه و نتابعه
و نقلب من وقت للتاني و نسيبه على النار لحد ما نحصل على القوام النطلوب نضيف المستكة و الفانيليا و نقلب و نرفعه من على النار
نصب الخليط في طبق تقديم بايركس بارتفاع نص سم فقط مش اكتر من كدا و نسيبه يبرد خالص و نفرد القشطة على الوجه
و نوزع القستق المطحون و ندخلها التلاجة لمدة ساعتين
نقطعها و نقدمها باردة مع اضافة الشربات التقيل على الوجه وقت التقديم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق