Subscribe Us

top-bannner2-1

Post Top Ad

الأحد، 10 يناير 2021

طريقة عمل السجق بالتفاح و البصل

 طريقة عمل السجق بالتفاح و البصل

%25D8%25B7%25D8%25B1%25D9%258A%25D9%2582%25D8%25A9+%25D8%25B9%25D9%2585%25D9%2584+%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25B3%25D8%25AC%25D9%2582+%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25AA%25D9%2581%25D8%25A7%25D8%25AD+%25D9%2588+%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A8%25D8%25B5%25D9%2584


المقادير

١/٢ كيلو سجق
٢ حبه بصل مقطع اربع بالطول
٢ حبه تفاح مقطع اربع بالطول
٢ كوب شوربة لحم
١/٤ كوب خل عنب احمر
٣ فصوص ثوم مهروس
٢ معلقه صغيره صلصة طماطم
٢ معلقه صغيره مسترده
١ معلقه صغيره دقيق
٢ معلقه صغيره مرمريه
٢ معلقه صغيره روز ماري

طريقة التحضير

سخني الزيت في طاسه كبيره اضيفي السجق مع التقليب

للتلوين اضيفي البصل و قلبيه ثم رشي البصل بالدقيق ٥ دقايق ثم اضيفي الثوم واضيفي الشوربة و المرمريه .

رصي التفاح و اضيفي السائل غطيه و اتركيه واطبخي علي نار هادئه الي ان يطري التفاح و لكن بدون ما يتهري

زيني بالروز ماري و قدميه مع الخبز الفرنساوي

وبالهنا والشفا 😍

تابعونا علي جروب الفيسبوك 👇

https://bit.ly/2KhnQVr


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

???????