طريقة عمل السجق بالتفاح و البصل
المقادير
١/٢ كيلو سجق
٢ حبه بصل مقطع اربع بالطول
٢ حبه تفاح مقطع اربع بالطول
٢ كوب شوربة لحم
١/٤ كوب خل عنب احمر
٣ فصوص ثوم مهروس
٢ معلقه صغيره صلصة طماطم
٢ معلقه صغيره مسترده
١ معلقه صغيره دقيق
٢ معلقه صغيره مرمريه
٢ معلقه صغيره روز ماري
طريقة التحضير
سخني الزيت في طاسه كبيره اضيفي السجق مع التقليب
للتلوين اضيفي البصل و قلبيه ثم رشي البصل بالدقيق ٥ دقايق ثم اضيفي الثوم واضيفي الشوربة و المرمريه .
رصي التفاح و اضيفي السائل غطيه و اتركيه واطبخي علي نار هادئه الي ان يطري التفاح و لكن بدون ما يتهري
زيني بالروز ماري و قدميه مع الخبز الفرنساوي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق