Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الاثنين، 4 أكتوبر 2021

جددى وصفاتك و جربي تشيز كيك اللوتس

 

جددى وصفاتك و جربي  تشيز كيك اللوتس



تشيز كيك اللوتس


الطبقة الاولى:
- 25 قطعة بسكويت لوتس.
- معلقة كبيرة زبدة.
- معلقة كبيرة زبدة لوتس.
الطبقة الثانية:
- 300 جرام جبنة كريمي بدرجة حرارة الغرفه.
- 170 جرام قشطة بدرجة حرارة الغرفه.
- 180 جرام حليب مكثف بدرجة حرارة الغرفة.
- 3 معلقة كبيرة زبدة لوتس بدرجة حرارة الغرفه.
- معلقة كبيرة جيلاتين بودر مذاب في نصف كوب ماء ساخن.
الطبقة الثالثة:
- زبدة لوتس مذابة أو كريمة مخفوقة حسب الرغبة.

طريقة التحضير ⬇️
- اطحني البسكويت مع الزبدة ومعلقة زبدة اللوتس وبعدين رصيهم في ارضية قالب التشيز كيك وحطيها في التلاجه لحد ما تتماسك.
- اخلطي الجبنه والقشطه والحليب المكثف وزبده اللوتس لحد ما تتجانس.
- اخلطي المياه مع الجيلاتين وضيفيهم فوق الجبنة.
- وزعي خليط الجبنه فوق طبقة البسكويت وبعدين دخلي الكيك الثلاجه لمدة 6 ساعات على الأقل.
- كل مايقعد فترة أطول في الثلاجة كل ما يبقى متماسك ومظبوط أكتر.
⁃ هاتي سكينة ومشيها بين أطراف قالب التشيز كيك وافتحيه.
- دوبي زبدة اللوتس في المايكرويف أو بالحمام المائي وبعدين حطيها على وجة التشيز كيك.
- على حسب رغبتك ممكن تزيني السطح بقطع بسكويت اللوتس وتحطي بسكويت مطحون على الاطراف.
- دخليها الثلاجة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????