Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الاثنين، 8 فبراير 2021

الماكرون

 الماكرون 




المقادير:

كوب وثلث لوز مطحون
كوبين سكر بودرة + معلقتين
ربع كوب كاكاو
4 بياض بيض بدرجة حرارة الغرفة
لتحضير الحشوة:
110 جرام شوكولاتة مبشورة
نصف كوب كريمة طازجة
معلقتين كبار زبدة بدرجة حرارة الغرفة مقطعة إلى مكعبات صغيرة

طريقة التحضير 
- لتحضير الماكرون: انخلي اللوز وكوبين من سكر البودرة والكاكاو في طبق واخلطي لحد ما تتداخل المكونات.
- اخفقي بياض البيض لحد ما يتقل وبعدين ضيفي عليه تدريجياً معلقتين السكر مع الخفق المستمر.
- باستخدام معلقة خشبية ضيفي خليط اللوز تدريجياً على البيض مع التحريك.
- حركي كويس لحد ما المكونات تتجانس وضعي العجينة في كيس الحلويات.
- غلفي صينية بورق زبدة وحمي الفرن على درجة حرارة 140.
- اعملي دوائر صغيرة من العجينة على الصينية وسيبي حوالى 2 سم بين الواحدة والتانيه، بللي الاصابع بالقليل من الماء ويضغط على كل واحدة قليلاً عشان سطحها يتساوى.
خلي الصينية على جنب حوالى 20 دقيقة.
-دخلي الصينية الفرن لمدة 12 دقيقة وخرجيها من الفرن وسيبيها لحد ما تبرد.
- لتحضير الحشوة: حطي الشوكولاتة في طبق.
- صبي الكريمة في حلة صغيرة واتركيها على حرارة متوسطة لحد ما تبدأ تغلي وإرفعي الحلة عن النار وصبي الكريمة فوق الشوكولاتة.
- ضيفي الزبدة وحركي كويس لحد ما تتجانس المكونات ودخلي الحشوة الثلاجة حوالى 30 دقيقة تبرد وبعدين عبيها في الكيس الخاص بالحلويات
- توضع كمية قليله من الشوكولاتة فوق كل حبة ماكرون وتقفل بواحدة اخرىالماكرون 

المقادير:
كوب وثلث لوز مطحون
كوبين سكر بودرة + معلقتين
ربع كوب كاكاو
4 بياض بيض بدرجة حرارة الغرفة
لتحضير الحشوة:
110 جرام شوكولاتة مبشورة
نصف كوب كريمة طازجة
معلقتين كبار زبدة بدرجة حرارة الغرفة مقطعة إلى مكعبات صغيرة

طريقة التحضير 
- لتحضير الماكرون: انخلي اللوز وكوبين من سكر البودرة والكاكاو في طبق واخلطي لحد ما تتداخل المكونات.
- اخفقي بياض البيض لحد ما يتقل وبعدين ضيفي عليه تدريجياً معلقتين السكر مع الخفق المستمر.
- باستخدام معلقة خشبية ضيفي خليط اللوز تدريجياً على البيض مع التحريك.
- حركي كويس لحد ما المكونات تتجانس وضعي العجينة في كيس الحلويات.
- غلفي صينية بورق زبدة وحمي الفرن على درجة حرارة 140.
- اعملي دوائر صغيرة من العجينة على الصينية وسيبي حوالى 2 سم بين الواحدة والتانيه، بللي الاصابع بالقليل من الماء ويضغط على كل واحدة قليلاً عشان سطحها يتساوى.
خلي الصينية على جنب حوالى 20 دقيقة.
-دخلي الصينية الفرن لمدة 12 دقيقة وخرجيها من الفرن وسيبيها لحد ما تبرد.
- لتحضير الحشوة: حطي الشوكولاتة في طبق.
- صبي الكريمة في حلة صغيرة واتركيها على حرارة متوسطة لحد ما تبدأ تغلي وإرفعي الحلة عن النار وصبي الكريمة فوق الشوكولاتة.
- ضيفي الزبدة وحركي كويس لحد ما تتجانس المكونات ودخلي الحشوة الثلاجة حوالى 30 دقيقة تبرد وبعدين عبيها في الكيس الخاص بالحلويات
- توضع كمية قليله من الشوكولاتة فوق كل حبة ماكرون وتقفل بواحدة اخرى








الماكرون

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????