ماك اند تشيز
الطريقةمعلقتين زبدة كبار حوالي ٥٠ جرام
معلقتين دقيق كبيرة
كوبايتين لبن
ملح وفلفل وبابريكا
٢٥٠ جرام جبنة شيدر احمر مبشور
١٥٠ جرام جبنة موتزريلا اي نوع بس يفضل دومتي
الكمية دي لنص كيلو مكرونة
- نسيح الزبدة وبعدين نضيف دقيق ونقلب لحد ما يدوب وبعدين لبن ونقلب علي نار هادية لحد ما يتقل
- خط الجبنة شيدر شوية شوية ونقلب علي نار هادية ونفضل نحط منها شوية شوية لغاية ما الكمية تخلص
- نحط الجبنة موتزريلا شوية شوية بردو
- نحط ملح وفلفل( نص معلقة صغيرة ) وبابريكا بس سنة بابريكا صغيرة اوي عشان متغيرش لون جبنة
- ونبدا نحط مكرونة مسلوقة شوية شوية بردو عشان تاخد تقليبتها صح مع الجبنة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق