Subscribe Us

test

احدث المقالات

Post Top Ad

Your Ad Spot

الأحد، 14 فبراير 2021

ماك اند تشيز

 ماك اند تشيز

الطريقة
معلقتين زبدة كبار حوالي ٥٠ جرام
معلقتين دقيق كبيرة
كوبايتين لبن
ملح وفلفل وبابريكا
٢٥٠ جرام جبنة شيدر احمر مبشور
١٥٠ جرام جبنة موتزريلا اي نوع بس يفضل دومتي
الكمية دي لنص كيلو مكرونة

- نسيح الزبدة وبعدين نضيف دقيق ونقلب لحد ما يدوب وبعدين لبن ونقلب علي نار هادية لحد ما يتقل
- خط الجبنة شيدر شوية شوية ونقلب علي نار هادية ونفضل نحط منها شوية شوية لغاية ما الكمية تخلص
- نحط الجبنة موتزريلا شوية شوية بردو
- نحط ملح وفلفل( نص معلقة صغيرة ) وبابريكا بس سنة بابريكا صغيرة اوي عشان متغيرش لون جبنة
- ونبدا نحط مكرونة مسلوقة شوية شوية بردو عشان تاخد تقليبتها صح مع الجبنة 



ماك اند تشيز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Top Ad

Your Ad Spot

???????